Asbest verwijderen Woerden

Specialist in asbestverwijdering in Woerden

Bent u geconfronteerd met de aanwezigheid van asbest in uw woning in Woerden en zoekt u een betrouwbare partner voor veilige en verantwoorde asbestverwijdering? Dan staat de Asbestconcurrent klaar om u daar in Woerden bij te helpen. Met onze jarenlange ervaring verzorgen wij het verwijderen van asbest en asbesthoudende producten voor particulieren. Ons bedrijf is geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor certificatieregelingen in dit vakgebied. Wij bieden een totaaloplossing voor asbestverwijdering in woningen in Woerden, inclusief het opstellen van een asbestinventarisatierapport, het indienen van een sloopmelding bij de gemeente en uiteindelijk de daadwerkelijke asbestverwijdering. U hoeft zich dus nergens zorgen om te maken. Hieronder vindt u meer informatie over onze diensten op het gebied van asbestverwijdering in Woerden.

Persoonlijke ervaringen

Wat zeggen onze klanten

Stef HoogervorstStef Hoogervorst
09:03 12 Feb 24
Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Reageren snel en werken correct volgens de regels.
Ben HendriksBen Hendriks
17:15 21 Feb 20
Bedrijf wat zeer goed de huidige wet en regelgeving naleeft
Femke van den bergFemke van den berg
08:51 27 Feb 19
js_loader

Waarom is asbest verwijderen noodzakelijk?

Asbest beleefde zijn hoogtepunt in populariteit in de eerste helft van de 20e eeuw en werd veel gebruikt in bouwprojecten. Het was ideaal voor bijvoorbeeld dakbedekking, isolatiemateriaal, cementproducten, pijpen en diverse andere toepassingen. De piek van het asbestgebruik lag tussen de jaren 1940 en 1970. In de jaren 1980 groeide de aandacht voor de gezondheidsrisico’s van blootstelling aan asbest. Dit resulteerde in het verbod op het gebruik van asbest in Nederland sinds 1994. Dus als u vandaag de dag asbest in uw woning ontdekt, adviseren wij u dringend om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen voor een deskundige en veilige asbestverwijdering in Woerden.

Vragen?

Wij helpen u graag

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen uw ideeën realiseren. Uw dromen, onze expertise.

Waarom kiezen voor asbestverwijdering door Asbestconcurrent?

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in Woerden voor particulieren. Dus ook van materialen met asbest, zoals golfplaten, zeil, kit, board, dakbeschot, isolatie, lijm, standleidingen en stelplaatjes. De Asbestconcurrent biedt u:

 • Betrouwbare afspraken die worden nagekomen
 • Specialisten in asbestverwijdering
 • Direct contact met één aanspreekpunt van start tot finish
 • Persoonlijke betrokkenheid bij elke klus
 • Transparante, scherpe offertes
 • Certificering volgens de wettelijke norm SC-530
 • Maatwerkadvies voor uw specifieke asbestuitdaging

Volledige ontzorging bij asbestverwijdering

Asbestverwijdering in Woerden is een specialistische taak die serieus genomen moet worden. Daarvoor heeft u een serieus bedrijf nodig dat het volgende voor u regelt:

 • Wij maken een inventarisatie voor asbestverwijdering: om welke soort(en) asbest gaat het, in welke hoeveelheden is het in uw woning aanwezig en op welke plekken zit het? Welke werkwijze passen we toe voor het asbest verwijderen en tot welke risicoklasse moeten we het rekenen?
 • We dienen een sloopmelding in bij de gemeente.
 • We verwijderen het asbest op de overeengekomen datum.
 • We voeren alle asbesthoudende materialen veilig af.
 • U krijgt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk inspectielaboratorium dat u zelf mag kiezen. Wij kunnen u hierover adviseren.

Direct een afspraak maken voor asbestverwijdering

Wilt u snel van het asbest in uw huis in Woerden af? Neem dan direct contact op met de vakmensen van de Asbestconcurrent. Of als u meer wilt weten over onze werkwijze bij asbestverwijdering, bel met 06 25 02 56 10 of stuur een e-mail naar info@asbestconcurrent.nl.