Asbest verwijderen Leiden

Uw specialist in asbestverwijdering in Leiden

Bent u op zoek naar een gecertificeerd bedrijf dat zich toelegt op het verwijderen van asbest in uw Leidse woning? Met de Asbestconcurrent kunt u als particulier rekenen op een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf dat veilige en professionele asbestsanering in Leiden verzorgt. Onze professionele benadering waarborgt de verwijdering van asbest volgens de geldende wettelijke voorschriften. De Asbestconcurrent biedt een alomvattende oplossing voor uw asbestprobleem. Dat houdt onder andere in een asbestinventarisatierapport, het aanvragen van een sloopmelding en uiteraard de daadwerkelijke verwijdering van asbest. Vermoedt u de aanwezigheid van asbest in uw woning? Of weet u het niet helemaal zeker? Neem dan het zekere voor het onzekere en neem contact op met de Asbestconcurrent voor asbestverwijdering in Leiden.

Persoonlijke ervaringen

Wat zeggen onze klanten

Stef HoogervorstStef Hoogervorst
09:03 12 Feb 24
Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Reageren snel en werken correct volgens de regels.
Ben HendriksBen Hendriks
17:15 21 Feb 20
Bedrijf wat zeer goed de huidige wet en regelgeving naleeft
Femke van den bergFemke van den berg
08:51 27 Feb 19
js_loader

Waarom is asbest verwijderen belangrijk?

Asbest bestaat uit microscopisch kleine vezels die bij inademing ernstige en vaak dodelijke ziekten kunnen veroorzaken, zoals asbestose, longkanker of mesothelioom. Ondanks het verbod op het gebruik van asbest in Nederland sinds 1994, is het nog vaak aanwezig in oudere gebouwen in Leiden. Tijdens renovatie- of sloopprojecten is dan altijd enige voorzichtigheid geboden, en het is raadzaam om over te gaan tot asbestverwijdering in Leiden om blootstelling aan asbest te voorkomen en gezondheidsrisico’s te vermijden.

Vragen?

Wij helpen u graag

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen uw ideeën realiseren. Uw dromen, onze expertise.

Waarom kiezen voor de Asbestconcurrent?

Wij zijn gespecialiseerd in asbest verwijderen in Leiden en asbesthoudende materialen, zoals golfplaten, zeil, kit, board, dakbeschot, isolatie, lijm, standleidingen en stelplaatjes. Met onze gecertificeerde machines en gereedschappen kunnen wij elke asbestsanering vakkundig en veilig uitvoeren. Hier zijn redenen waarom u voor ons moet kiezen bij asbestverwijdering in Leiden:

 • Expert in asbestverwijdering
 • Transparante, scherpe offertes
 • Direct contact; één aanspreekpunt van start tot finish
 • Betrouwbare afspraken die we nakomen
 • Maatwerk advies voor uw asbestuitdaging
 • Persoonlijke betrokkenheid bij elke klus
 • Gecertificeerd volgens de wettelijke norm SC-530

Volledige ontzorging bij asbest verwijderen in Leiden

Het verwijderen van asbest in Leiden is een veelomvattend proces en wij regelen hierbij alles voor u. De werkzaamheden hebben we voor u overzichtelijk op een rijtje gezet:

 • Wij doen eerst een inventarisatie voor asbestverwijdering: om welke soort(en) asbest gaat het, in welke hoeveelheden is het in uw woning aanwezig en op welke plekken zit het? Welke werkwijze hanteren we hierbij voor asbest verwijderen en tot welke risicoklasse behoort het asbest?
 • We dienen bij uw gemeente een sloopmelding in.
 • We verwijderen het asbest op de overeengekomen datum.
 • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af.
 • U ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectielaboratorium, waarbij u zelf kunt kiezen welke dat wordt. Wij kunnen u hierover adviseren.

Afspraak maken voor asbestverwijdering?

Wilt u asbest laten verwijderen in uw Leidse woning? Neem dan gerust contact op met de Asbestconcurrent. Ook als u meer wilt weten over onze werkwijze, bel ons op 06 25 02 56 10 of stuur een e-mail naar info@asbestconcurrent.nl.