Asbest verwijderen Hilversum

Specialist in asbestverwijdering in Hilversum

Heeft u een gecertificeerd bedrijf nodig dat asbest kan verwijderen in Hilversum bij uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van de Asbestconcurrent. Wij bieden veilige en professionele asbestverwijdering voor particulieren in Hilversum. Dankzij onze professionele aanpak bent u verzekerd van het verwijderen van asbest volgens de wettelijke vereisten voor asbestverwijdering. Wij bieden een allesomvattende oplossing voor uw asbestproblemen, van het opstellen van een asbestinventarisatierapport tot het aanvragen van een sloopmelding en uiteindelijk de daadwerkelijke asbestverwijdering. Heeft u asbest in uw woning of twijfelt u over de materialen die u in uw woning aantreft? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de Asbestconcurrent voor een asbestinventarisatie en/of asbestverwijdering in Hilversum.

Waarom is het verwijderen van asbest in Hilversum belangrijk?

Wat is asbest? Het is een materiaal dat bestaat uit microscopisch kleine vezels die bij inademing ernstige en vaak dodelijke ziekten kunnen veroorzaken, zoals asbestose, longkanker en mesothelioom. Ondanks het verbod op het gebruik van asbest in Nederland sinds 1994, is het nog steeds aanwezig in veel oudere gebouwen, ook in Hilversum. Tijdens renovatie- of sloopprojecten moet er uiterst voorzichtig mee worden omgegaan en het is zelfs beter om het door professionals te laten verwijderen om blootstelling en gezondheidsrisico’s te voorkomen.

Waarom wordt asbest aangetroffen in woningen?

In het verleden werd asbest vaak gebruikt bij de bouw van woningen en andere structuren vanwege zijn positieve eigenschappen, zoals isolatie, weerstand tegen hoge temperaturen en brandwerendheid. Het was ook kosteneffectief en werd gebruikt in gevels, schoorstenen, golfplaten, vloerbedekking (zeil), tegels en andere toepassingen. Ondanks het verbod kan asbest nog steeds aanwezig zijn in woningen, vooral woningen die gebouwd zijn vóór 1994.

Persoonlijke ervaringen

Wat zeggen onze klanten

Stef HoogervorstStef Hoogervorst
09:03 12 Feb 24
Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Reageren snel en werken correct volgens de regels.
Ben HendriksBen Hendriks
17:15 21 Feb 20
Bedrijf wat zeer goed de huidige wet en regelgeving naleeft
Femke van den bergFemke van den berg
08:51 27 Feb 19
js_loader

Heeft u asbest in uw woning?

Als u wilt weten of u asbest in uw woning heeft, kunt u ons inschakelen voor een uitgebreide inspectie. Neem geen risico als u materialen met een vezelachtige structuur en grijze kleur tegenkomt. Vooral als uw woning in Hilversum vóór 1994 is gebouwd, is de kans groot dat er asbest aanwezig is. Wij verzorgen professionele asbestverwijdering in Hilversum.

Waarom kiezen voor de Asbestconcurrent?

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van asbesthoudende materialen en hebben tientallen jaren ervaring in sloopwerk en asbestsanering in Hilversum. Of het nu gaat om golfplaten, zeil, kit, board, dakbeschot, isolatie, leitjes, cv-ruimtebeplating, koelcelpanelen, lijm, standleidingen, stelplaatjes of ander asbesthoudend materiaal, wij kunnen elke asbestverwijdering veilig en professioneel uitvoeren. Redenen om ons in te schakelen voor asbest verwijderen in Hilversum zijn onder andere:

 • Expert in asbestverwijdering
 • Transparante, scherpe offertes
 • Direct contact; één aanspreekpunt van start tot finish
 • Betrouwbare afspraken die we nakomen
 • Maatwerk advies voor uw asbestuitdaging
 • Persoonlijke betrokkenheid bij elke klus
 • Gecertificeerd volgens de wettelijke norm SC-530

Volledige ontzorging bij asbestverwijdering in Hilversum

Het proces van asbestverwijdering in Hilversum is doorgaans complex en veelomvattend. Weet dat als u ons hiervoor inschakelt, wij u compleet ontzorgen. De werkzaamheden die we voor het verwijderen van asbest voor u uitvoeren, hebben we hieronder voor u overzichtelijk op een rijtje gezet:

 • Wij doen eerst een inventarisatie voor asbestverwijdering. Dus welke soort asbest is het, in welke hoeveelheden is het aanwezig en op welke plekken zit het? Welke werkwijze hanteren we hierbij voor asbest verwijderen in Hilversum en tot welke risicoklasse behoort het asbest bij u in huis?
 • We dienen bij de gemeente Hilversum een sloopmelding in.
 • We verwijderen het asbest op de overeengekomen datum.
 • We voeren de asbesthoudende materialen veilig voor u af.
 • U ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Dat mag u zelf selecteren. Uiteraard kunnen we u hierover adviseren.
Vragen?

Wij helpen u graag

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen uw ideeën realiseren. Uw dromen, onze expertise.

Gecertificeerde asbestverwijdering

Professionaliteit en veiligheid zijn essentieel bij asbestverwijdering in Hilversum. Wij beschikken voor deze specialistische werkzaamheden over de hiervoor benodigde certificaten en zijn geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor certificatieregelingen in dit vakgebied. U kunt er dus op vertrouwen dat wij efficiënt, professioneel en zorgvuldig te werk gaan. Onze medewerkers worden jaarlijks bijgeschoold om u vakwerk te garanderen, waarbij veiligheid altijd voorop staat. Wat dat betreft werken wij altijd in beschermende kleding en nemen we alle veiligheidsrisico’s rond asbest voor u weg.

Ruime ervaring in asbest verwijderen

Met veel ervaring in asbestverwijdering in Hilversum zijn wij uw gecertificeerde partner bij verbouwingen of renovaties. Laat uw woning controleren op de aanwezigheid van asbest en als dat het geval is, kunnen wij het professioneel voor u verwijderen.

Afspraak maken voor asbestverwijdering?

Wilt u met ons een afspraak maken voor asbest verwijderen in Hilversum? Neem dan gerust contact op met de Asbestconcurrent. Dat kan uiteraard ook als u graag meer informatie wilt over het proces van asbestverwijdering en/of onze werkwijze. Bel ons op 06 25 02 56 10 of stuur een e-mail naar info@asbestconcurrent.nl.