Asbest verwijderen Den Haag

Specialist in asbestverwijdering in Den Haag

Als u een gecertificeerd bedrijf nodig heeft dat asbest kan verwijderen in Den Haag, komt u al snel bij de Asbestconcurrent uit. Wij verzorgen veilige en professionele asbestverwijdering voor particulieren in Den Haag. Door onze professionele manier van werken, weet u zeker dat wij asbest verwijderen zoals dat volgens de wet- en regelgeving rond asbest verwijderen verplicht is. Wij bieden u een totaaloplossing voor uw asbestproblemen in uw woning. Dat begint met het opstellen van een asbestinventarisatierapport en het aanvragen van een sloopmelding, tot aan de feitelijke asbestverwijdering. Neem ook bij twijfel contact op met de Asbestconcurrent voor asbest verwijderen in Den Haag.

Waarom asbest verwijderen in Den Haag?

Asbest bestaat uit microscopisch kleine vezels die ernstige en vaak dodelijke ziekten kunnen veroorzaken bij inademing. Dat zijn bijvoorbeeld longziekten zoals asbestose, longkanker en mesothelioom. Daarom is het gebruik van asbest al sinds 1994 verboden in Nederland. Desondanks is er in heel wat oudere gebouwen, ook in Den Haag, nog behoorlijk wat asbest aanwezig. Wie het tegenkomt tijdens een renovatie- of sloopproject moet er dan uiterst voorzichtig mee omgaan. Het is zelfs beter om dan het asbest in Den Haag te laten verwijderen. Zo voorkomt u alle risico op blootstelling en de gezondheidsrisico’s die ermee gepaard kunnen gaan.

Waarom zit er asbest in woningen?

In vroeger tijden werd asbest in Den Haag nogal eens gebruikt bij de bouw van woningen en andere bouwwerken. Men vond dat het materiaal louter positieve eigenschappen had. Zo was het goed isolerend, was het bestand tegen zeer hoge temperaturen en was het brandwerend. Verder was asbest gewoon een oersterk materiaal dat ook nog eens goedkoop was. Dat maakte het zeer aantrekkelijk in de bouwsector. Het was een kosteneffectieve grondstof voor gebruik in onder andere gevels, schoorstenen en golfplaten. Daarnaast werd asbest werd ook gebruikt vanwege de slijtvaste eigenschappen en werd het dus ook toegepast in bijvoorbeeld vloerbedekking (zeil) en tegels om de levensduur ervan te verlengen.

Persoonlijke ervaringen

Wat zeggen onze klanten

Stef HoogervorstStef Hoogervorst
09:03 12 Feb 24
Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Reageren snel en werken correct volgens de regels.
Ben HendriksBen Hendriks
17:15 21 Feb 20
Bedrijf wat zeer goed de huidige wet en regelgeving naleeft
Femke van den bergFemke van den berg
08:51 27 Feb 19
js_loader

Heeft u asbest in uw woning?

Als u wilt weten of er in uw woning asbest aanwezig is, kunt u ons inschakelen voor een inspectie. Dat kunt u het beste doen op het moment dat u materialen aantreft met een vezelachtige structuur en een grijzige kleur. Neem daarbij nooit risico’s. Er zijn namelijk verschillende soorten asbest, waarvan de ene soort gevaarlijker is dan de andere. Is uw woning in Den Haag gebouwd vóór 1994? Dan is de kans vrij groot dat uw woning asbest bevat. Wij verzorgen dan vakkundige asbestverwijdering voor u in Den Haag.

Waarom de Asbestconcurrent inschakelen?

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van asbesthoudende materialen. Wij hebben wat dat betreft al tientallen jaren ervaring in sloopwerk en asbestsanering in Den Haag. Of het nu gaat om golfplaten, zeil, kit, board, dakbeschot, isolatie, leitjes, cv-ruimtebeplating, koelcelpanelen, lijm, standleidingen, stelplaatjes of ander asbesthoudend materiaal: met onze gekeurde machines en gereedschappen kunnen wij elke asbestverwijdering vakkundig en veilig voor u doen. Waarom is het verstandig om ons in te schakelen voor asbest verwijderen in Den Haag? Dit zijn de redenen:

 • Expert in asbestverwijdering
 • Transparante, scherpe offertes
 • Direct contact; één aanspreekpunt van start tot finish
 • Betrouwbare afspraken die we nakomen
 • Maatwerk advies voor uw asbestuitdaging
 • Persoonlijke betrokkenheid bij elke klus
 • Gecertificeerd volgens de wettelijke norm SC-530

Complete ontzorging bij asbest verwijderen in Den Haag

Het verwijderen van asbest in Den Haag is een veelomvattend proces. Wij regelen in dat geval alles voor u. De werkzaamheden hebben we voor u overzichtelijk op een rijtje gezet:

 • Wij doen eerst een inventarisatie voor asbestverwijdering. Dus welke soort asbest is het, in welke hoeveelheden is het aanwezig en op welke plekken zit het? Welke werkwijze hanteren we hierbij voor asbest verwijderen in Den Haag en tot welke risicoklasse behoort het asbest bij u in huis?
 • We dienen bij de gemeente Den Haag een sloopmelding in.
 • We verwijderen het asbest op de overeengekomen datum.
 • We voeren de asbesthoudende materialen veilig voor u af.
 • U ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectie laboratorium. Dat mag u zelf selecteren. Uiteraard kunnen we u hierover adviseren.
Vragen?

Wij helpen u graag

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen uw ideeën realiseren. Uw dromen, onze expertise.

Gecertificeerd asbest verwijderen

Professionaliteit en veiligheid is bij asbest verwijderen in Den Haag onmisbaar. Daarom hebben wij de daarvoor benodigde certificaten en zijn wij geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor de certificatieregelingen in dit werkveld. U kunt er bij ons dus op vertrouwen dat we op de meest efficiënte, professionele en zorgvuldige manier werken. Wij scholen onze medewerkers elk jaar bij. Zo staan we altijd garant voor vakwerk, waarbij veiligheid altijd op plek één staat. Wij werken uiteraard altijd in beschermende kleding en schermen alle veiligheidsrisico’s voor u af.

Veel ervaring in asbestverwijdering

Wij hebben veel ervaring in asbestverwijdering in Den Haag. Dus als u een verbouwing of renovatie op stapel heeft staan, is het niet onbelangrijk om uw woning te laten controleren op de eventuele aanwezigheid van asbest. Is dat het geval, dan zijn wij het gecertificeerde asbestverwijderingsbedrijf dat dit voor u in Den Haag kan oplossen.

Afspraak maken voor asbest verwijderen

Wilt u bij uw woning asbest laten verwijderen in Den Haag? Of wilt u meer weten over de werkwijze bij asbest verwijderen? Neem dan gerust contact op met de Asbestconcurrent. Bel ons op 06 25 02 56 10 of stuur een e-mail naar info@asbestconcurrent.nl.