Asbest verwijderen Rotterdam

Uw specialist in asbestverwijdering in Rotterdam

Bent u op zoek naar een gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van asbest in uw woning in Rotterdam? Met de Asbestconcurrent kunt u als particulier rekenen op een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf dat veilige en professionele asbestverwijdering in Rotterdam verzorgt. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat we asbest verwijderen volgens de wettelijke voorschriften. De Asbestconcurrent biedt een totaaloplossing voor uw asbestprobleem, van het opstellen van een asbestinventarisatierapport en het aanvragen van een sloopmelding tot het daadwerkelijk verwijderen van het asbest. Vermoedt u de aanwezigheid van asbest in uw woning? Neem, ook bij twijfel, contact op met de Asbestconcurrent voor asbestverwijdering in Rotterdam.

Persoonlijke ervaringen

Wat zeggen onze klanten

Stef HoogervorstStef Hoogervorst
09:03 12 Feb 24
Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Reageren snel en werken correct volgens de regels.
Ben HendriksBen Hendriks
17:15 21 Feb 20
Bedrijf wat zeer goed de huidige wet en regelgeving naleeft
Femke van den bergFemke van den berg
08:51 27 Feb 19
js_loader

Waarom is het belangrijk om asbest te verwijderen in Rotterdam?

Asbest bestaat uit microscopisch kleine vezels die bij inademing ernstige en vaak dodelijke ziekten kunnen veroorzaken, zoals longziekten (bijv. asbestose, longkanker en mesothelioom). Sinds 1994 is het gebruik van asbest in Nederland verboden, maar toch is het vaak nog aanwezig in oudere gebouwen in Rotterdam. Tijdens renovatie- of sloopprojecten is voorzichtigheid geboden en is het raadzaam om over te gaan tot asbestverwijdering in Rotterdam om blootstelling te voorkomen en gezondheidsrisico’s te vermijden.

Vragen?

Wij helpen u graag

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen uw ideeën realiseren. Uw dromen, onze expertise.

Waarom de Asbestconcurrent?

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van asbest en asbesthoudende materialen. Of het nu gaat om golfplaten, zeil, kit, board, dakbeschot, isolatie, cv-ruimtebeplating, lijm, standleidingen, stelplaatjes of ander asbesthoudend materiaal: met onze gekeurde machines en gereedschappen kunnen wij elke asbestsanering vakkundig en veilig uitvoeren. Dit zijn de redenen waarom u ons het beste kunt inschakelen voor asbest verwijderen in Rotterdam:

 • Expert in asbestverwijdering
 • Transparante, scherpe offertes
 • Direct contact; één aanspreekpunt van start tot finish
 • Betrouwbare afspraken die we nakomen
 • Maatwerk advies voor uw asbestuitdaging
 • Persoonlijke betrokkenheid bij elke klus
 • Gecertificeerd volgens de wettelijke norm SC-530

Complete ontzorging bij asbestverwijdering in Rotterdam

Het verwijderen van asbest in Rotterdam is een uitgebreid proces en wij regelen hierbij alles voor u. De werkzaamheden hebben we voor u overzichtelijk op een rijtje gezet:

 • Wij doen eerst een inventarisatie voor asbestverwijdering. Dus om welke soort(en) asbest gaat het, in welke hoeveelheden zit het er en op welke plekken in uw pand? Welke werkwijze hanteren we hierbij voor asbest verwijderen en tot welke risicoklasse behoort het asbest?
 • We dienen bij uw gemeente een sloopmelding in.
 • We verwijderen het asbest op de overeengekomen datum.
 • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af.
 • U ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectielaboratorium, waarbij u zelf kunt kiezen welke dat wordt. Wij kunnen u hierover adviseren.

Afspraak met ons maken voor asbestverwijdering?

Wilt u asbest laten verwijderen in uw woning in Rotterdam? Neem dan gerust contact op met de Asbestconcurrent. Dat kan uiteraard ook als u meer wilt weten over onze werkwijze. Bel ons op 06 25 02 56 10 of stuur een e-mail naar info@asbestconcurrent.nl.