Asbest verwijderen Purmerend

Specialist in asbestverwijdering in Purmerend

Heeft u asbest aangetroffen in uw woning in Purmerend en wilt u dit op een veilige en verantwoorde manier laten verwijderen? Dan is de Asbestconcurrent het asbestverwijderingsbedrijf dat u daarmee in Purmerend kan helpen. Wij verzorgen al vele jaren de asbestverwijdering en het saneren van asbest en asbesthoudende producten bij particulieren. Wij zijn geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor certificatieregelingen in dit werkveld. Wij bieden iedereen een totaaloplossing bij asbestverwijdering in woningen in Purmerend. Zo stellen wij onder andere een asbestinventarisatierapport op, dienen wij een asbest sloopmeldingsaanvraag bij de gemeente in en verwijderen wij uiteindelijk het asbest. Onderstaand leest u meer over wat we voor u kunnen doen op het gebied van asbestverwijdering in Purmerend.

Persoonlijke ervaringen

Wat zeggen onze klanten

Stef HoogervorstStef Hoogervorst
09:03 12 Feb 24
Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Reageren snel en werken correct volgens de regels.
Ben HendriksBen Hendriks
17:15 21 Feb 20
Bedrijf wat zeer goed de huidige wet en regelgeving naleeft
Femke van den bergFemke van den berg
08:51 27 Feb 19
js_loader

Waarom asbest verwijderen?

Asbest beleefde zijn hoogtepunt in populariteit in de eerste helft van de 20e eeuw. Het werd op grote schaal gebruikt in de bouw voor dakbedekking, isolatiemateriaal, cementproducten, pijpen en vele andere toepassingen. Het gebruik van asbest bereikte zijn piek in de periode tussen de jaren 1940 en 1970. In de jaren 1980 kwam er meer aandacht voor de gezondheidsrisico’s van blootstelling aan asbest. En sinds 1994 is het gebruik van asbest in Nederland verboden. Dus heeft u asbest ontdekt in uw huis? Dan luidt ons advies: neem zo snel mogelijk contact met ons op voor het laten verwijderen van het asbest bij u in Purmerend.

Vragen?

Wij helpen u graag

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen uw ideeën realiseren. Uw dromen, onze expertise.

Waarom asbestverwijdering door de Asbestconcurrent?

Wij zijn gespecialiseerd in asbestverwijdering in Purmerend voor particulieren. Wij verwijderen materialen die asbest bevatten, zoals golfplaten, zeil, kit, board, dakbeschot, isolatie, lijm, standleidingen en stelplaatjes. Met gecertificeerde machines en gereedschappen is asbestverwijdering door ons bedrijf veilig en vertrouwd. Wij bieden u:

 • Betrouwbare afspraken die we nakomen
 • Experts in asbestverwijdering
 • Direct contact; één aanspreekpunt van start tot finish
 • Persoonlijke betrokkenheid bij elke klus
 • Transparante, scherpe offertes
 • Gecertificeerd volgens de wettelijke norm SC-530
 • Maatwerk advies voor uw asbestuitdaging

Volledige ontzorging bij asbestverwijdering

Asbestverwijdering in Purmerend is een specialistisch werk dat serieus genomen moet worden. Wij regelen op dit vlak alles voor u, zoals:

 • Wij maken een inventarisatie voor asbestverwijdering: om welke soort(en) asbest gaat het, in welke hoeveelheden is het in uw woning aanwezig en op welke plekken zit het? Welke werkwijze passen we toe voor het asbest verwijderen en tot welke risicoklasse moeten we het rekenen?
 • We dienen een sloopmelding in bij de gemeente.
 • We verwijderen het asbest op de overeengekomen datum.
 • We voeren alle asbesthoudende materialen veilig af.
 • U krijgt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk inspectielaboratorium dat u zelf mag kiezen. Wij kunnen u hierover adviseren.

Direct afspraak maken voor asbestsanering

Wilt u in Purmerend snel van het asbest in uw huis af? Neem dan direct contact op met de vakmensen van de Asbestconcurrent. Ook als u meer wilt weten over onze werkwijze bij asbestverwijdering. Bel ons gerust op 06 25 02 56 10 of stuur een e-mail naar info@asbestconcurrent.nl.