Asbest verwijderen Nieuwegein

Specialist in asbestverwijdering in Nieuwegein

Wilt u als particulier op een professionele manier asbest laten verwijderen uit uw woning in Nieuwegein? Voor deskundige asbestverwijdering in Nieuwegein kunt u altijd vertrouwen op de expertise van Asbestconcurrent. Met vele jaren ervaring in het verwijderen en saneren van asbesthoudende materialen voor particulieren en ons SC-530 certificaat, bieden wij een totaaloplossing voor asbestverwijdering. Dit omvat onder andere het opstellen van een asbestinventarisatierapport, het indienen van een sloopmeldingsaanvraag bij uw gemeente en uiteraard het volledig verwijderen van het asbest. Hieronder vindt u meer informatie over onze aanpak voor asbestverwijdering in Nieuwegein.

Persoonlijke ervaringen

Wat zeggen onze klanten

Stef HoogervorstStef Hoogervorst
09:03 12 Feb 24
Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Reageren snel en werken correct volgens de regels.
Ben HendriksBen Hendriks
17:15 21 Feb 20
Bedrijf wat zeer goed de huidige wet en regelgeving naleeft
Femke van den bergFemke van den berg
08:51 27 Feb 19
js_loader

Waarom is asbestverwijdering noodzakelijk?

Asbestverwijdering in Nieuwegein uit uw woning is essentieel vanwege de gezondheidsrisico’s die het materiaal met zich meebrengt. Vooral als uw woning voor 1980 is gebouwd is, is de kans groot dat er asbest in uw woning verwerkt is. In de tijd daarna werden de ernstige gezondheidsrisico’s van asbest ontdekt, wat uiteindelijk leidde tot het verbod hierop in 1994. Indien u dus asbest aantreft in uw pand in Nieuwegein, raden wij u sterk aan om het onmiddellijk te laten verwijderen. En hiervoor kunt u natuurlijk contact met ons opnemen!

Vragen?

Wij helpen u graag

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen uw ideeën realiseren. Uw dromen, onze expertise.

Asbest verwijderen met Asbestconcurrent

Asbestconcurrent is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest en asbesthoudende materialen. Daarin hebben wij vele tientallen jaren ervaring. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van asbesthoudend materiaal zoals golfplaten, zeil, kit, board, dakbeschot, isolatie, leitjes, cv-ruimtebeplating, lijm en standleidingen in Nieuwegein. Wat kunt u onder andere van ons verwachten?

 • Betrouwbare afspraken die worden nagekomen
 • Experts in asbestverwijdering
 • Direct contact; één aanspreekpunt van start tot finish
 • Persoonlijke betrokkenheid bij elke klus
 • Transparante, scherpe offertes
 • Gecertificeerd volgens de wettelijke norm SC-530
 • Maatwerkadvies voor uw asbestuitdaging

Wij ontzorgen u met deskundige asbestverwijdering

Asbestverwijdering in Nieuwegein vereist specialistisch werk dat door een deskundig bedrijf moet worden uitgevoerd. Wij zijn dat bedrijf en wat doen wij dan voor u?

 • We maken een inventarisatie voor asbestverwijdering: welke soort(en) asbest betreft het, in welke hoeveelheden bevindt het zich in uw woning en op welke locaties? Welke werkwijze hanteren we voor het verwijderen van het asbest en tot welke risicoklasse behoort het asbest?
 • We dienen een sloopmelding in bij uw gemeente.
 • We verwijderen het asbest op de afgesproken datum.
 • We voeren alle materialen met asbest veilig voor u af.
 • U ontvangt een vrijgavecertificaat van een door u gekozen inspectielaboratorium. Wij adviseren u hier graag over.

Afspraak maken voor asbestverwijdering?

Wilt u snel verlost worden van het asbest dat in uw woning in Nieuwegein aanwezig is? Neem dan snel contact op met Asbestconcurrent. Ook als u graag meer informatie ontvangt over onze werkwijze bij asbestverwijdering in Nieuwegein. Bel ons op 06 25 02 56 10 of stuur een e-mail naar info@asbestconcurrent.nl.