Asbest verwijderen Mijdrecht

Specialist in asbestverwijdering in Mijdrecht

Bent u gestuit op asbest in uw woning en wilt u dit op een snelle en veilige manier laten verwijderen in Mijdrecht? De Asbestconcurrent staat voor u klaar als ervaren bedrijf in asbestverwijdering en het saneren van asbesthoudende materialen voor particulieren. Ons bedrijf is geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor certificatieregelingen in dit vakgebied. Bij ons kunt u rekenen op een allesomvattende aanpak voor asbestverwijdering in Mijdrecht, inclusief het opstellen van een asbestinventarisatierapport, het indienen van een sloopmeldingsaanvraag bij uw gemeente en natuurlijk de daadwerkelijke verwijdering van het asbest. Hieronder vindt u meer informatie over onze diensten met betrekking tot asbestverwijdering in Mijdrecht.

Persoonlijke ervaringen

Wat zeggen onze klanten

Stef HoogervorstStef Hoogervorst
09:03 12 Feb 24
Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Reageren snel en werken correct volgens de regels.
Ben HendriksBen Hendriks
17:15 21 Feb 20
Bedrijf wat zeer goed de huidige wet en regelgeving naleeft
Femke van den bergFemke van den berg
08:51 27 Feb 19
js_loader

Waarom is het belangrijk om asbest uit uw woning te laten verwijderen?

Asbest beleefde zijn hoogtijdagen in de eerste helft van de 20e eeuw en werd breed toegepast in de bouw, waaronder dakbedekking, isolatiemateriaal, cementproducten, pijpen en diverse andere toepassingen. In de jaren rond 1980 ontstond er meer bewustzijn over de ernstige gezondheidsrisico’s van blootstelling aan asbest, wat leidde tot het officiële verbod op het gebruik ervan in Nederland in 1994. Als u asbest in uw pand in Mijdrecht aantreft, adviseren wij om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen voor veilige asbestverwijdering.

Vragen?

Wij helpen u graag

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen uw ideeën realiseren. Uw dromen, onze expertise.

Asbestverwijdering door de Asbestconcurrent

De Asbestconcurrent is gespecialiseerd in het verwijderen van materialen waarin asbest is verwerkt. Met tientallen jaren ervaring in asbest sloopwerk en asbestsanering kunnen wij elk aspect van asbestverwijdering in Mijdrecht vakkundig en veilig voor u uitvoeren, of het nu gaat om golfplaten, zeil, kit, board, dakbeschot, isolatie, leitjes, cv-ruimtebeplating, koelcelpanelen, lijm, standleidingen, stelplaatjes of ander asbesthoudend materiaal. Wat mag u van ons verwachten?

 • Betrouwbare afspraken die wij nakomen
 • Experts in asbestverwijdering
 • Direct contact; één aanspreekpunt van begin tot eind
 • Persoonlijke betrokkenheid bij elke klus
 • Transparante, gedetailleerde offertes
 • Gecertificeerd volgens de wettelijke norm SC-530
 • Maatwerkadvies voor uw specifieke asbestuitdaging

Volledige ontzorging bij asbestverwijdering

Asbestverwijdering in Mijdrecht is een specialistische taak die zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Hoe gaan wij te werk?

 • We maken een inventarisatie voor asbestverwijdering: om welke soort(en) asbest gaat het, in welke hoeveelheden is het aanwezig in uw woning en op welke locaties bevindt het zich? Welke werkwijze hanteren we voor het verwijderen van het asbest en tot welke risicoklasse behoort het?
 • We dienen een sloopmelding in bij uw gemeente.
 • We verwijderen het asbest op de afgesproken datum.
 • We voeren alle materialen die asbest bevatten veilig af.
 • U ontvangt een vrijgavecertificaat van een door u gekozen inspectielaboratorium. Wij adviseren u hier graag over.

Afspraak maken voor asbestverwijdering?

Wilt u snel en effectief afrekenen met asbest in uw woning in Mijdrecht? Neem dan direct contact op met de vakmensen van de Asbestconcurrent. Ook als u meer informatie wilt over onze werkwijze bij asbestverwijdering in Mijdrecht. Neem telefonisch contact met ons op via 06 25 02 56 10 of stuur een e-mail naar info@asbestconcurrent.nl.