Asbest verwijderen IJmuiden

Specialist in asbestverwijdering in IJmuiden

Wilt u als particulier op een professionele manier asbest laten verwijderen uit uw woning in IJmuiden? Voor asbestverwijdering in IJmuiden kunt u altijd een beroep doen op de specialisten van Asbestconcurrent. Met vele jaren ervaring in het verwijderen en saneren van asbesthoudende materialen voor particulieren zijn wij SC-530 gecertificeerd en bieden wij een totaaloplossing voor asbestverwijdering. Dit omvat onder andere het opstellen van een asbestinventarisatierapport, het indienen van een sloopmeldingsaanvraag bij uw gemeente en natuurlijk de volledige verwijdering van het asbest. Hieronder vindt u meer informatie over onze aanpak van asbestverwijdering in IJmuiden.

Persoonlijke ervaringen

Wat zeggen onze klanten

Stef HoogervorstStef Hoogervorst
09:03 12 Feb 24
Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Reageren snel en werken correct volgens de regels.
Ben HendriksBen Hendriks
17:15 21 Feb 20
Bedrijf wat zeer goed de huidige wet en regelgeving naleeft
Femke van den bergFemke van den berg
08:51 27 Feb 19
js_loader

Waarom is asbestverwijdering noodzakelijk?

Asbestverwijdering in IJmuiden uit uw woning is essentieel vanwege de gezondheidsrisico’s die het materiaal met zich meebrengt, vooral als uw woning voor 1980 is gebouwd. De ernstige gezondheidsrisico’s van asbest kwamen aan het licht in die periode, wat leidde tot het verbod op het gebruik ervan in 1994. Als u asbest in uw pand in IJmuiden ontdekt, raden wij ten zeerste aan om het onmiddellijk te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op!

Vragen?

Wij helpen u graag

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen uw ideeën realiseren. Uw dromen, onze expertise.

Asbest verwijderen met Asbestconcurrent

Asbestconcurrent is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest en asbesthoudende materialen, met tientallen jaren ervaring. Denk hierbij aan het verwijderen van asbesthoudend materiaal zoals golfplaten, zeil, kit, board, dakbeschot, isolatie, leitjes, cv-ruimtebeplating, lijm en standleidingen in IJmuiden. Wat mag u onder andere van ons verwachten?

 • Persoonlijke betrokkenheid bij elke klus
 • Maatwerkadvies voor uw asbestuitdaging
 • Experts in asbestverwijdering
 • Betrouwbare afspraken die worden nagekomen
 • Direct contact; één aanspreekpunt van start tot finish
 • Gecertificeerd volgens de wettelijke norm SC-530
 • Transparante, scherpe offertes

Wij ontzorgen u met deskundige asbestverwijdering

Asbestverwijdering in IJmuiden vereist gespecialiseerd werk dat door een deskundig bedrijf moet worden uitgevoerd. Wat doen wij dan voor u?

 • We maken een inventarisatie voor asbestverwijdering: welke soort(en) asbest betreft het, in welke hoeveelheden bevindt het zich in uw woning en op welke locaties? Welke werkwijze hanteren we voor het verwijderen van het asbest en tot welke risicoklasse behoort het asbest?
 • We dienen een sloopmelding in bij uw gemeente.
 • We verwijderen het asbest op de afgesproken datum.
 • We voeren alle materialen met asbest veilig voor u af.
 • U ontvangt een vrijgavecertificaat van een door u gekozen inspectielaboratorium. Hierover kunnen wij u adviseren.

Afspraak maken voor asbestverwijdering?

Wilt u snel verlost worden van het asbest in uw woning in IJmuiden? Neem dan direct contact op met de vakmensen van Asbestconcurrent. Ook voor meer informatie over onze werkwijze bij asbestverwijdering in IJmuiden. Bel ons gerust op 06 25 02 56 10 of stuur een e-mail naar info@asbestconcurrent.nl.