Asbest verwijderen Hoorn

Specialist in asbestverwijdering in Hoorn

Bent u in uw woning in Hoorn op asbest gestuit en zoekt u een bedrijf om op een veilige en verantwoorde manier bij u het asbest in Hoorn te verwijderen? De Asbestconcurrent staat klaar om u in Hoorn van dienst te zijn. Met onze jarenlange ervaring verzorgen wij de verwijdering en sanering van asbest en asbesthoudende producten voor particulieren. Als geregistreerd bedrijf bij Ascert, de beheerstichting voor certificatieregelingen in dit vakgebied, bieden wij u de complete oplossing voor asbestverwijdering in uw woning in Hoorn. Hieronder leest u meer over de diensten die wij kunnen leveren op het gebied van asbestverwijdering in Hoorn.

Persoonlijke ervaringen

Wat zeggen onze klanten

Stef HoogervorstStef Hoogervorst
09:03 12 Feb 24
Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Reageren snel en werken correct volgens de regels.
Ben HendriksBen Hendriks
17:15 21 Feb 20
Bedrijf wat zeer goed de huidige wet en regelgeving naleeft
Femke van den bergFemke van den berg
08:51 27 Feb 19
js_loader

Waarom is asbestverwijdering nodig?

Asbest beleefde zijn hoogtijdagen in de eerste helft van de 20e eeuw. Het werd veelvuldig gebruikt in de bouw voor dakbedekking, isolatiemateriaal, cementproducten, pijpen en diverse andere toepassingen. Het gebruik van asbest bereikte zijn piek tussen de jaren 1940 en 1970. In de jaren 1980 ontstond er meer bewustzijn over de gezondheidsrisico’s van asbestblootstelling. Sinds 1994 is het gebruik van asbest in Nederland dan ook officieel verboden. Als u nu asbest in uw huis ontdekt, raden we u aan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen voor veilige asbestverwijdering in Hoorn.

Vragen?

Wij helpen u graag

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen uw ideeën realiseren. Uw dromen, onze expertise.

Waarom kiezen voor de Asbestconcurrent?

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in Hoorn voor particulieren. Ons bedrijf verwijdert materialen die asbest bevatten, waaronder golfplaten, zeil, kit, board, dakbeschot, isolatie, lijm, standleidingen tot aan stelplaatjes. Met gecertificeerde machines en gereedschappen garanderen wij u een veilige en vertrouwde asbestverwijdering. Wij bieden:

 • Betrouwbare afspraken die worden nagekomen
 • Experts in asbestverwijdering
 • Direct contact; één aanspreekpunt van begin tot eind
 • Persoonlijke betrokkenheid bij elke klus
 • Transparante, scherpe offertes
 • Gecertificeerd volgens de wettelijke norm SC-530
 • Maatwerkadvies voor uw asbestuitdaging

Volledige ontzorging bij asbestverwijdering

Asbestverwijdering in Hoorn is specialistisch werk dat serieuze aandacht verdient. Wij nemen alle hiervoor benodigde stappen voor u, zoals:

 • Wij maken een inventarisatie voor asbestverwijdering: om welke soort(en) asbest gaat het, in welke hoeveelheden is het in uw woning aanwezig en op welke plekken zit het? Welke werkwijze passen we toe voor het asbest verwijderen en tot welke risicoklasse moeten we het rekenen?
 • We dienen een sloopmelding in bij de gemeente.
 • We verwijderen het asbest op de overeengekomen datum.
 • We voeren alle asbesthoudende materialen veilig af.
 • U krijgt tot slot een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk inspectielaboratorium dat u zelf mag kiezen. Wij kunnen u hierover adviseren.

Direct een afspraak maken voor asbestverwijdering

Wilt u snel van het asbest in uw huis in Hoorn af? Neem dan direct contact op met de professionals van de Asbestconcurrent. Ook voor meer informatie over onze werkwijze bij asbestverwijdering kunt u ons gerust bellen op 06 25 02 56 10 of een e-mail sturen naar info@asbestconcurrent.nl.