Asbest verwijderen Hoofddorp

Specialist in asbestverwijdering in Hoofddorp

Asbest in uw woning? U moet er niet aan denken. Maar als u het desondanks toch ontdekt in uw huis in Hoofddorp, dan wilt u natuurlijk dat het asbest zo snel en veilig mogelijk verwijderd kan worden. Voor asbestverwijdering in Hoofddorp kunt u de Asbestconcurrent inschakelen. Wij zijn een bedrijf met vele jaren ervaring in asbest verwijderen en het saneren van asbesthoudende producten voor particulieren. Wij zijn geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor certificatieregelingen in dit vakgebied. Wij bieden de totaaloplossing voor asbestverwijdering in woningen in Hoofddorp. Dat houdt onder andere in het opstellen van een asbestinventarisatierapport, het indienen van een sloopmeldingsaanvraag van asbest bij uw gemeente en uiteraard het feitelijke asbest verwijderen. Lees hieronder meer over asbestverwijdering in Hoofddorp.

Persoonlijke ervaringen

Wat zeggen onze klanten

Stef HoogervorstStef Hoogervorst
09:03 12 Feb 24
Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Reageren snel en werken correct volgens de regels.
Ben HendriksBen Hendriks
17:15 21 Feb 20
Bedrijf wat zeer goed de huidige wet en regelgeving naleeft
Femke van den bergFemke van den berg
08:51 27 Feb 19
js_loader

Waarom asbest laten verwijderen?

Asbest is een materiaal dat in de eerste helft van de 20e eeuw populair werd. Deze destijds nieuwe ontdekking werd op grote schaal toegepast in de bouw en het werd gebruikt voor bijvoorbeeld dakbedekking, isolatie, cementproducten, pijpen en andere toepassingen. Echter, in de jaren 1980 groeide de bewustwording van de forse gezondheidsrisico’s van het gebruik van en de blootstelling aan asbest. Om die reden is in 1994 het gebruik van asbest in Nederland officieel verboden. Sterker nog: als u asbest in uw huis aantreft, is het raadzaam om ons zo snel mogelijk in te schakelen om het asbest bij u in Hoofddorp te laten verwijderen.

Vragen?

Wij helpen u graag

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen uw ideeën realiseren. Uw dromen, onze expertise.

Waarom asbest verwijderen door de Asbestconcurrent?

Als gespecialiseerd bedrijf in asbestverwijdering in Hoofddorp voor particulieren verzorgen wij het verwijderen van asbest en asbesthoudende materialen zoals golfplaten, zeil, kit, board, dakbeschot, isolatie, lijm, standleidingen en stelplaatjes. Met onze gecertificeerde machines en gereedschappen bieden wij u een veilige en betrouwbare manier van asbest verwijderen. Wat mag u van ons verwachten?

 • Betrouwbare afspraken die worden nagekomen
 • Experts in asbestverwijdering
 • Direct contact; één aanspreekpunt van start tot finish
 • Persoonlijke betrokkenheid bij elke klus
 • Transparante, scherpe offertes
 • Gecertificeerd volgens de wettelijke norm SC-530
 • Maatwerkadvies voor uw asbestuitdaging

Complete ontzorging bij asbestverwijdering

Asbestverwijdering in Hoofddorp is specialistisch werk dat wij met speciale zorg voor u uitvoeren. Hoe ziet dat eruit in de praktijk?

 • We maken een inventarisatie voor asbestverwijdering: welke soort(en) asbest betreft het, in welke hoeveelheden bevindt het zich in uw woning en op welke plekken? Welke werkwijze gebruiken we voor het verwijderen van het asbest en tot welke risicoklasse behoort het asbest?
 • We dienen een sloopmelding in bij uw gemeente.
 • We verwijderen het asbest op de afgesproken datum.
 • We voeren de materialen die asbest bevatten veilig af.
 • U krijgt een vrijgavecertificaat van een zelf gekozen inspectielaboratorium. Wij adviseren u hier graag over.

Afspraak maken voor asbest verwijderen?

Wilt u snel verlost worden van het asbest in uw huis in Hoofddorp? Neem dan direct contact op met de vakmensen van de Asbestconcurrent. Of als u meer wilt weten over onze werkwijze bij asbestverwijdering in Hoofddorp. Bel ons gerust op 06 25 02 56 10 of stuur een e-mail naar info@asbestconcurrent.nl.