Asbest verwijderen Gouda

De specialist in asbestverwijdering in Gouda

Voor professionele en deskundige asbestverwijdering in Gouda moet u bij de specialisten van de Asbestconcurrent zijn. Wij zorgen ervoor dat asbest, asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten in uw huis verwijderd worden op de wettelijk voorgeschreven manier. Wij zijn geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor de certificatieregelingen in dit werkveld. En wij bieden een totaaloplossing voor asbestsanering in Gouda in de vorm van het opstellen van een asbestinventarisatierapport, het aanvragen van een sloopmelding bij de gemeente en uiteraard het verwijderen van het asbest of de asbestdelen. Dat doen we zowel binnen als buiten als in kruipruimtes. Onderstaand leest u meer over asbest verwijderen in Gouda door Asbestconcurrent.

Persoonlijke ervaringen

Wat zeggen onze klanten

Stef HoogervorstStef Hoogervorst
09:03 12 Feb 24
Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Reageren snel en werken correct volgens de regels.
Ben HendriksBen Hendriks
17:15 21 Feb 20
Bedrijf wat zeer goed de huidige wet en regelgeving naleeft
Femke van den bergFemke van den berg
08:51 27 Feb 19
js_loader

Waarom asbest laten saneren?

Veel woningen die tussen 1945 en de jaren tachtig van de vorige eeuw zijn gebouwd, bevatten asbest. Het materiaal was zeer populair, omdat het zowel sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend én – vooral ook – goedkoop was. Het ideale bouwmateriaal dus! Helaas bleek later dat asbest gevaarlijk is voor de volksgezondheid. Daarom is het gebruik van asbest sinds 1994 officieel verboden. Sterker nog: als u in Gouda asbest aantreft in of op uw woning, is het verstandig om direct contact op te nemen met de specialisten van Asbestconcurrent.

Vragen?

Wij helpen u graag

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen uw ideeën realiseren. Uw dromen, onze expertise.

Waarom kiezen voor de Asbestconcurrent?

Wij zijn gespecialiseerd in asbest verwijderen in Gouda en in het verwijderen van asbesthoudende materialen, zoals golfplaten, zeil, kit, board, dakbeschot, isolatie, lijm, standleidingen en stelplaatjes. Met onze gecertificeerde machines en gereedschappen kunnen wij elke asbestsanering vakkundig en veilig uitvoeren. Wij bieden u:

 • Experts in asbestverwijdering
 • Transparante, scherpe offertes
 • Direct contact; één aanspreekpunt van start tot finish
 • Betrouwbare afspraken die we nakomen
 • Maatwerk advies voor uw asbestuitdaging
 • Persoonlijke betrokkenheid bij elke klus
 • Gecertificeerd volgens de wettelijke norm SC-530

Volledige ontzorging bij asbest verwijderen in Gouda

Bij het verwijderen van asbest in Gouda komt veel kijken. Wij regelen hierbij alles voor u. Het gaat om onderstaande werkzaamheden:

 • Wij doen een inventarisatie voor asbestverwijdering: om welke soort(en) asbest gaat het, in welke hoeveelheden is het in uw woning aanwezig en op welke plekken zit het? Welke werkwijze hanteren we hierbij voor asbest verwijderen en tot welke risicoklasse behoort het asbest?
 • We dienen bij de gemeente een sloopmelding in.
 • We verwijderen het asbest op de overeengekomen datum.
 • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af.
 • U ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectielaboratorium, waarbij u zelf kunt kiezen welke dat wordt. Wij kunnen u hierover adviseren.

Direct afspraak maken voor asbestsanering

Wilt u zo snel mogelijk asbest laten verwijderen bij uw woning in Gouda? Neem dan gerust contact op met de Asbestconcurrent. Ook als u meer wilt weten over onze werkwijze. Bel ons gerust op 06 25 02 56 10 of stuur een e-mail naar info@asbestconcurrent.nl.