Asbest verwijderen Dordrecht

Specialist in asbestverwijdering in Dordrecht

Heeft u asbest ontdekt in uw woning in Dordrecht en wilt u het op een veilige en verantwoorde manier laten verwijderen? In dat geval staat de Asbestconcurrent klaar om u in Dordrecht bij te staan als gecertificeerd bedrijf in asbestverwijdering. Wij hebben jarenlange ervaring in het verwijderen en saneren van asbest en asbesthoudende producten voor particulieren. Ons bedrijf is geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor certificatieregelingen in dit vakgebied. Wij bieden de totaaloplossing voor asbestverwijdering in woningen in Dordrecht, variërend van het opstellen van een asbestinventarisatierapport, het indienen van een asbest sloopmeldingsaanvraag bij de gemeente en uiteindelijk het verwijderen van het asbest. Hieronder vindt u meer informatie over wat wij kunnen doen op het gebied van asbestverwijdering in Dordrecht.

Persoonlijke ervaringen

Wat zeggen onze klanten

Stef HoogervorstStef Hoogervorst
09:03 12 Feb 24
Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Reageren snel en werken correct volgens de regels.
Ben HendriksBen Hendriks
17:15 21 Feb 20
Bedrijf wat zeer goed de huidige wet en regelgeving naleeft
Femke van den bergFemke van den berg
08:51 27 Feb 19
js_loader

Waarom asbest verwijderen noodzakelijk is

Het gebruik van asbest werd populair in de eerste helft van de 20e eeuw. Het werd breed toegepast in de bouw voor onder andere dakbedekking, isolatiemateriaal, cementproducten, pijpen en andere toepassingen. Het gebruik piekte tussen de jaren 1940 en 1970. In de jaren 1980 groeide de bewustwording van de grote gezondheidsrisico’s door blootstelling aan asbest. En sinds 1994 is het asbestgebruik officieel verboden in Nederland. Als u asbest aantreft in uw huis, raden wij aan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen voor veilige asbestverwijdering bij u in Dordrecht.

Vragen?

Wij helpen u graag

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen uw ideeën realiseren. Uw dromen, onze expertise.

Waarom asbestverwijdering door de Asbestconcurrent?

Wij zijn gespecialiseerd in asbestverwijdering in Dordrecht voor particulieren en verwijderen materialen zoals golfplaten, zeil, kit, board, dakbeschot, isolatie, lijm, standleidingen en stelplaatjes. Met gecertificeerde machines en gereedschappen biedt ons bedrijf een veilige en betrouwbare asbestverwijdering. Onze diensten omvatten:

 • Betrouwbare afspraken die worden nagekomen
 • Experts in asbestverwijdering
 • Direct contact; één aanspreekpunt van start tot finish
 • Persoonlijke betrokkenheid bij elke klus
 • Transparante, scherpe offertes
 • Gecertificeerd volgens de wettelijke norm SC-530
 • Maatwerkadvies voor uw asbestuitdaging

Volledige ontzorging bij asbestverwijdering

Asbestverwijdering in Dordrecht is een specialistisch werk dat met de nodige zorg moet worden uitgevoerd. Wij regelen alle aspecten voor u, waaronder:

 • We maken een inventarisatie voor asbestverwijdering: welke soort(en) asbest betreft het, in welke hoeveelheden bevindt het zich in uw woning en op welke plekken? Welke werkwijze passen we toe voor het verwijderen van het asbest en tot welke risicoklasse behoort het?
 • We dienen een sloopmelding in bij de gemeente.
 • We verwijderen het asbest op de afgesproken datum.
 • We voeren alle asbesthoudende materialen veilig af.
 • U ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk inspectielaboratorium dat u zelf mag kiezen. Wij kunnen u hierover adviseren.

Direct een afspraak maken voor asbest verwijderen

Wilt u snel af van het asbest in uw huis in Dordrecht? Neem dan direct contact op met de vakmensen van de Asbestconcurrent. Of als u meer wilt weten over onze werkwijze bij asbestverwijdering. Bel ons gerust op 06 25 02 56 10 of stuur een e-mail naar info@asbestconcurrent.nl.