Asbest verwijderen Delft

Specialist in asbestverwijdering in Delft

Wilt u als particulier op professionele wijze asbest laten verwijderen in Delft uit uw woning? Voor asbestverwijdering in Delft kunt u altijd de specialisten van Asbestconcurrent inschakelen. Wij hebben vele jaren ervaring in het verwijderen en saneren van asbesthoudende materialen voor particulieren. Wij zijn ook SC-530 gecertificeerd en bieden u een totaaloplossing voor asbestverwijdering, waaronder het opstellen van een asbestinventarisatierapport, het indienen van een sloopmeldingsaanvraag bij uw gemeente en uiteraard het compleet verwijderen van het asbest. Hieronder leest u meer over onze aanpak inzake asbestverwijdering in Delft.

Persoonlijke ervaringen

Wat zeggen onze klanten

Stef HoogervorstStef Hoogervorst
09:03 12 Feb 24
Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Reageren snel en werken correct volgens de regels.
Ben HendriksBen Hendriks
17:15 21 Feb 20
Bedrijf wat zeer goed de huidige wet en regelgeving naleeft
Femke van den bergFemke van den berg
08:51 27 Feb 19
js_loader

Waarom is asbestverwijdering nodig?

Asbest verwijderen in Delft uit uw woning is noodzakelijk vanwege de gezondheidsrisico’s die het materiaal oplevert. Zeker als uw woning voor 1980 gebouwd is. Toen kwamen de grote gezondheidsrisico’s van asbest aan het licht. Daarom werd het uiteindelijk in 1994 verboden. Als u asbest in uw pand in Delft aantreft, raden wij u met klem aan om het dan zo spoedig mogelijk te laten verwijderen. En daarvoor kunt u ons natuurlijk bellen!

Vragen?

Wij helpen u graag

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen uw ideeën realiseren. Uw dromen, onze expertise.

Asbest verwijden met Asbestconcurrent

Asbestconcurrent is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest en asbesthoudende materialen. Dat doen wij al tientallen jaren. Denk daarbij aan het in Delft verwijderen van asbesthoudend materiaal zoals golfplaten, zeil, kit, board, dakbeschot, isolatie, leitjes, cv-ruimtebeplating, lijm en standleidingen. Wat kunt u onder andere van ons verwachten?

 • Persoonlijke betrokkenheid bij elke klus
 • Maatwerkadvies voor uw asbestuitdaging
 • Experts in asbestverwijdering
 • Betrouwbare afspraken die worden nagekomen
 • Direct contact; één aanspreekpunt van start tot finish
 • Gecertificeerd volgens de wettelijke norm SC-530
 • Transparante, scherpe offertes

Wij ontzorgen u met deskundige asbestverwijdering

Asbestverwijdering in Delft vereist specialistisch werk dat door een deskundig bedrijf moet worden uitgevoerd. Wat doen wij dan voor u?

 • We maken een inventarisatie voor asbestverwijdering: welke soort(en) asbest betreft het, in welke hoeveelheden bevindt het zich in uw woning en op welke plekken? Welke werkwijze hanteren we voor het verwijderen van het asbest en tot welke risicoklasse behoort het asbest?
 • We dienen een sloopmelding in bij uw gemeente.
 • We verwijderen het asbest op de afgesproken datum.
 • We voeren alle materialen met asbest veilig voor u af.
 • U ontvangt een vrijgavecertificaat van een door u zelfgekozen inspectielaboratorium. Hierover kunnen wij u adviseren.

Afspraak maken voor asbestverwijdering?

Wilt u snel verlost worden van het asbest in uw woning in Delft? Neem dan direct contact op met de vakmensen van de Asbestconcurrent. Ook voor meer informatie over onze werkwijze bij asbestverwijdering in Delft. Bel ons gerust op 06 25 02 56 10 of stuur een e-mail naar info@asbestconcurrent.nl.