Asbest verwijderen Beverwijk

Uw specialist in asbestverwijdering in Beverwijk

Heeft u asbest ontdekt in uw woning en zoekt u een gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van asbest in Beverwijk? Kies dan voor het inschakelen van de Asbestconcurrent. Wij zijn het ervaren asbestverwijderingsbedrijf voor particulieren in Beverwijk. Met onze deskundige en professionele aanpak zorgen wij ervoor dat we bij u asbest verwijderen zoals dat wettelijk is voorgeschreven. Wij bieden u een totaaloplossing om u van uw asbestprobleem in huis te verlossen. U kunt dan onder andere rekenen op een asbestinventarisatierapport, het aanvragen van een sloopmelding bij uw gemeente en het feitelijke verwijderen van het asbest. Hieronder leest u meer over asbestverwijdering in Beverwijk door Asbestconcurrent.

Persoonlijke ervaringen

Wat zeggen onze klanten

Stef HoogervorstStef Hoogervorst
09:03 12 Feb 24
Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Reageren snel en werken correct volgens de regels.
Ben HendriksBen Hendriks
17:15 21 Feb 20
Bedrijf wat zeer goed de huidige wet en regelgeving naleeft
Femke van den bergFemke van den berg
08:51 27 Feb 19
js_loader

Waarom asbest laten verwijderen in Beverwijk?

Asbest bestaat uit microscopisch kleine vezels die bij inademing ernstige en vaak dodelijke ziekten kunnen veroorzaken, zoals longziekten, zoals asbestose, longkanker en mesothelioom. Sinds 1994 is het gebruik van asbest in Nederland verboden, maar toch is het vaak nog aanwezig in oudere gebouwen in Beverwijk die tussen 1940 en 1980 gebouwd zijn. Tijdens renovatie- of sloopprojecten in die oudere panden is dus voorzichtigheid geboden en is het met klem aanbevolen om snel over te gaan tot asbestverwijdering in Beverwijk. Zo voorkomt u blootstelling aan asbestdeeltjes en de bijbehorende gezondheidsrisico’s.

Vragen?

Wij helpen u graag

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen uw ideeën realiseren. Uw dromen, onze expertise.

Waarom de Asbestconcurrent inschakelen?

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van asbest en asbesthoudende materialen. Of het nu gaat om golfplaten, zeil, kit, board, dakbeschot, isolatie, cv-ruimtebeplating, lijm, standleidingen of stelplaatjes. Met onze gekeurde machines en gereedschappen voeren wij elke asbestsanering vakkundig en veilig uit. Dit zijn de redenen waarom u ons het beste kunt inschakelen voor asbest verwijderen in Beverwijk:

 • Transparante, scherpe offertes
 • Gecertificeerd volgens de wettelijke norm SC-530
 • Direct contact; één aanspreekpunt van start tot finish
 • Betrouwbare afspraken die we nakomen
 • Maatwerk advies voor uw asbestuitdaging
 • Expert in asbestverwijdering
 • Persoonlijke betrokkenheid bij elke klus

Complete ontzorging bij asbestverwijdering in Beverwijk

Asbest verwijderen in Beverwijk is een uitgebreid proces. Wat doen wij op dat gebied allemaal voor u?

 • Wij doen eerst een inventarisatie voor asbestverwijdering. Dus om welke soort(en) asbest gaat het, in welke hoeveelheden zit het in uw pand en op welke plekken? Welke werkwijze hanteren we hierbij voor asbest verwijderen en tot welke risicoklasse behoort het asbest?
 • We dienen bij uw gemeente een sloopmelding in.
 • We verwijderen het asbest op de overeengekomen datum.
 • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af.
 • U ontvangt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk geaccrediteerd inspectielaboratorium, waarbij u zelf kunt kiezen welke dat wordt. Advies nodig hierover? Wij helpen u!

Afspraak met ons maken voor asbestverwijdering?

Wilt u asbest laten verwijderen in uw woning in Beverwijk? Neem dan contact met ons op. Ook als u meer wilt weten over onze werkwijze. Bel ons op 06 25 02 56 10 of stuur een e-mail naar info@asbestconcurrent.nl.