Asbest verwijderen Amstelveen

Specialist in asbestverwijdering in Amstelveen

Heeft u asbest in uw woning aangetroffen? Dan wilt u natuurlijk dat asbest zo snel en veilig mogelijk laten verwijderen. Voor asbestverwijdering in Amstelveen gaat u naar de Asbestconcurrent. Wij hebben jarenlange ervaring in asbest verwijderen en het saneren van asbesthoudende producten voor particulieren. Ons bedrijf is geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor certificatieregelingen op dit gebied. Bij ons kunt u terecht voor een totaaloplossing als het gaat om asbestverwijdering in Amstelveen. In het kort betekent dat het opstellen van een asbestinventarisatierapport, het indienen van een sloopmeldingsaanvraag van asbest bij uw gemeente en uiteraard het feitelijke asbest verwijderen. Hieronder vertellen we u meer over asbestverwijdering in Amstelveen.

Persoonlijke ervaringen

Wat zeggen onze klanten

Stef HoogervorstStef Hoogervorst
09:03 12 Feb 24
Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Reageren snel en werken correct volgens de regels.
Ben HendriksBen Hendriks
17:15 21 Feb 20
Bedrijf wat zeer goed de huidige wet en regelgeving naleeft
Femke van den bergFemke van den berg
08:51 27 Feb 19
js_loader

Waarom asbest uit uw woning laten verwijderen?

Asbest werd begin 20e eeuw populair en werd op grote schaal gebruikt in de bouw. Het werd ingezet als dakbedekking, isolatie, cementproducten, pijpen en vele andere toepassingen. In de jaren 1980 werd men zich bewust van de enorme gezondheidsrisico’s die asbest kon opleveren. Daarom werd het gebruik van asbest in Nederland in 1994 officieel verboden. Sindsdien is het beter om alle asbest in uw pand in Amstelveen te laten verwijderen.

Vragen?

Wij helpen u graag

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen uw ideeën realiseren. Uw dromen, onze expertise.

Waarom asbest verwijderen door de Asbestconcurrent?

De Asbestconcurrent is gespecialiseerd in het verwijderen van materialen waarin asbest is verwerkt. Wij hebben tientallen jaren ervaring in sloopwerk en asbestsanering. Of het nu gaat om golfplaten, zeil, kit, board, dakbeschot, isolatie, leitjes, cv-ruimtebeplating, koelcelpanelen, lijm, standleidingen, stelplaatjes of ander asbesthoudend materiaal: met onze gekeurde machines en gereedschappen kunnen wij elke asbestverwijdering bij u in Amstelveen vakkundig en veilig uitvoeren. Wat mag u van ons allemaal verwachten?

 • Betrouwbare afspraken die worden nagekomen
 • Experts in asbestverwijdering
 • Direct contact; één aanspreekpunt van start tot finish
 • Persoonlijke betrokkenheid bij elke klus
 • Transparante, scherpe offertes
 • Gecertificeerd volgens de wettelijke norm SC-530
 • Maatwerkadvies voor uw asbestuitdaging

Complete ontzorging bij asbestverwijdering

Asbestverwijdering in Amstelveen is gespecialiseerd werk. Hoe ziet dat eruit in de praktijk?

 • We maken een inventarisatie voor asbestverwijdering: welke soort(en) asbest betreft het, in welke hoeveelheden bevindt het zich in uw woning en op welke plekken? Welke werkwijze gebruiken we voor het verwijderen van het asbest en tot welke risicoklasse behoort het asbest?
 • We dienen een sloopmelding in bij uw gemeente.
 • We verwijderen het asbest op de afgesproken datum.
 • We voeren de materialen die asbest bevatten veilig af.
 • U krijgt een vrijgavecertificaat van een zelf gekozen inspectielaboratorium. Wij adviseren u hier graag over.

Afspraak maken voor asbest verwijderen?

Wilt u snel verlost worden van het asbest in uw huis in Amstelveen? Neem dan direct contact op met de vakmensen van de Asbestconcurrent. Ook als u wellicht meer informatie nodig heeft over onze werkwijze bij asbestverwijdering in Amstelveen. Neem telefonisch contact op via 06 25 02 56 10 of stuur een mailtje naar info@asbestconcurrent.nl.