Asbest verwijderen Amersfoort

Specialist in asbestverwijdering in Amersfoort

Heeft u asbest ontdekt in uw woning in Amersfoort en wilt u het snel en veilig laten verwijderen? Voor asbestverwijdering in Amersfoort kunt u vertrouwen op de expertise van de Asbestconcurrent. Als gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf met jarenlange ervaring verzorgen wij het verwijderen en saneren van asbesthoudende producten voor particulieren. Ons bedrijf is geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor certificatieregelingen in dit vakgebied. Wij bieden u een totaaloplossing voor asbestverwijdering in Amersfoort, inclusief het opstellen van een asbestinventarisatierapport, het indienen van een sloopmeldingsaanvraag bij uw gemeente en natuurlijk de feitelijke verwijdering van het asbest. Hieronder leest u meer over onze aanpak bij asbestverwijdering in Amersfoort.

Persoonlijke ervaringen

Wat zeggen onze klanten

Ben HendriksBen Hendriks
17:15 21 Feb 20
Bedrijf wat zeer goed de huidige wet en regelgeving naleeft
Femke van den bergFemke van den berg
08:51 27 Feb 19
js_loader

Waarom is asbest verwijderen uit uw woning belangrijk?

Asbest kende zijn hoogtepunt in populariteit in de vroege 20e eeuw en werd op grote schaal toegepast in de bouw, waaronder dakbedekking, isolatiemateriaal, cementproducten, pijpen en vele andere toepassingen. In de jaren 1980 groeide het bewustzijn van de ernstige gezondheidsrisico’s van blootstelling aan asbest, wat leidde tot het officiële verbod op het gebruik ervan in Nederland in 1994. Als u nu asbest aantreft in uw woning in Amersfoort, raden wij u aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen voor een veilige asbestverwijdering.

Vragen?

Wij helpen u graag

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen uw ideeën realiseren. Uw dromen, onze expertise.

Asbestverwijdering door de Asbestconcurrent

De Asbestconcurrent is gespecialiseerd in het verwijderen van materialen waarin asbest is verwerkt. Met tientallen jaren ervaring in sloopwerk en asbestsanering kunnen wij elk aspect van asbestverwijdering in Amersfoort vakkundig en veilig voor u uitvoeren. Of het nu gaat om golfplaten, zeil, kit, board, dakbeschot, isolatie, leitjes, cv-ruimtebeplating, koelcelpanelen, lijm, standleidingen, stelplaatjes of ander asbesthoudend materiaal, wij hanteren gekeurde machines en gereedschappen. Wat mag u van ons verwachten?

 • Betrouwbare afspraken die wij nakomen
 • Experts in asbestverwijdering
 • Direct contact; één aanspreekpunt van start tot finish
 • Persoonlijke betrokkenheid bij elke klus
 • Transparante, scherpe offertes
 • Gecertificeerd volgens de wettelijke norm SC-530
 • Maatwerkadvies voor uw specifieke asbestuitdaging

Complete ontzorging bij asbestverwijdering

Asbestverwijdering in Amersfoort is een gespecialiseerde taak die zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Hier is een overzicht van onze aanpak:

 • We maken een inventarisatie voor asbestverwijdering: welke soort(en) asbest betreft het, in welke hoeveelheden bevindt het zich in uw woning en op welke plekken? Welke werkwijze hanteren we voor het verwijderen van het asbest en tot welke risicoklasse behoort het asbest?
 • We dienen een sloopmelding in bij uw gemeente.
 • We verwijderen het asbest op de afgesproken datum.
 • We voeren alle materialen die asbest bevatten veilig af.
 • U ontvangt een vrijgavecertificaat van een door u gekozen inspectielaboratorium. Wij kunnen u hierover adviseren.

Afspraak maken voor asbestverwijdering?

Wilt u snel verlost worden van het asbest in uw huis in Amersfoort? Neem dan direct contact op met de vakmensen van de Asbestconcurrent. Ook als u meer informatie nodig heeft over onze werkwijze bij asbestverwijdering in Amersfoort. Neem telefonisch contact op via 06 25 02 56 10 of stuur een e-mail naar info@asbestconcurrent.nl.