Asbest verwijderen Alphen aan den Rijn

Specialist in asbestverwijdering in Alphen aan den Rijn

Heeft u asbest in uw woning in Alphen aan den Rijn aangetroffen en zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor veilige en verantwoorde asbestverwijdering? Dan staat de Asbestconcurrent klaar voor asbest verwijderen bij u in Alphen aan den Rijn. Al vele jaren verzorgen we professionele verwijdering van asbest en asbesthoudende producten voor particulieren. Wij zijn geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor certificatieregelingen in dit vakgebied. Wij bieden u een veilige en onbezorgde totaaloplossing als het gaat om asbestverwijdering in woningen in Alphen aan den Rijn. Dat is uiteraard inclusief het opstellen van een asbestinventarisatierapport, het indienen van een sloopmelding bij de gemeente en de daadwerkelijke asbestverwijdering. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Hieronder vindt u meer informatie over onze diensten op het gebied van asbestverwijdering in Alphen aan den Rijn.

Persoonlijke ervaringen

Wat zeggen onze klanten

Stef HoogervorstStef Hoogervorst
09:03 12 Feb 24
Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Reageren snel en werken correct volgens de regels.
Ben HendriksBen Hendriks
17:15 21 Feb 20
Bedrijf wat zeer goed de huidige wet en regelgeving naleeft
Femke van den bergFemke van den berg
08:51 27 Feb 19
js_loader

Waarom is asbest verwijderen noodzakelijk?

Asbest beleefde zijn hoogtepunt in populariteit in de eerste helft van de 20e eeuw en het werd dan ook veel gebruikt in de meest uiteenlopende bouwprojecten. Het materiaal was ideaal voor bijvoorbeeld dakbedekking, isolatie, cementproducten, pijpen en vele andere toepassingen. De piek van het asbestgebruik lag tussen de jaren 1940 en 1970. Vanaf 1980 groeide de aandacht voor de forse gezondheidsrisico’s door blootstelling aan asbest. Dit resulteerde uiteindelijk in het verbod op gebruik van asbest in Nederland sinds 1994. Dus als u vandaag de dag asbest in uw woning ontdekt, adviseren wij u om contact met ons op te nemen voor deskundige en veilige asbestverwijdering in Alphen aan den Rijn.

Vragen?

Wij helpen u graag

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen uw ideeën realiseren. Uw dromen, onze expertise.

Waarom Asbestconcurrent?

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in Alphen aan den Rijn voor particulieren. Dus ook van materialen met asbest erin verwerkt, zoals golfplaten, zeil, kit, board, dakbeschot, isolatie, lijm, en standleidingen. Wij garanderen u:

 • Experts in asbestverwijdering
 • Gecertificeerd volgens de wettelijke norm SC-530
 • Persoonlijke betrokkenheid bij elke klus
 • Direct contact; één aanspreekpunt van start tot finish
 • Maatwerk advies voor uw asbestuitdaging
 • Transparante, scherpe offertes
 • Betrouwbare afspraken die we nakomen

Volledige ontzorging bij asbestverwijdering

Asbestverwijdering in Alphen aan den Rijn is een specialistische taak die u niet moet onderschatten. Daarvoor heeft u een bedrijf nodig dat het volgende regelt:

 • Wij maken een inventarisatie voor asbestverwijdering: om welke soort(en) asbest gaat het, in welke hoeveelheden is het in uw woning aanwezig en op welke plekken zit het? Welke werkwijze passen we toe voor het asbest verwijderen en tot welke risicoklasse moeten we het rekenen?
 • We dienen een sloopmelding in bij de gemeente.
 • We verwijderen het asbest op de overeengekomen datum.
 • We voeren alle asbesthoudende materialen veilig af.
 • U krijgt tot slot een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk inspectielaboratorium dat u zelf mag kiezen. Wij kunnen u hierover adviseren.

Direct een afspraak maken voor asbestverwijdering

Wilt u ons inschakelen voor veilige en deskundige asbestverwijdering in Alphen aan den Rijn? Neem dan direct contact op met de Asbestconcurrent. Bel met 06 25 02 56 10 of stuur een e-mail naar info@asbestconcurrent.nl.