Asbest verwijderen Almere

Specialist in asbestverwijdering in Almere

Heeft u asbest ontdekt in uw woning en wilt u het op een snelle en veilige manier laten verwijderen? Voor asbestverwijdering in Almere kunt u vertrouwen op de expertise van de Asbestconcurrent. Met jarenlange ervaring in het verwijderen en saneren van asbesthoudende materialen voor particulieren, zijn wij geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor certificatieregelingen in dit vakgebied. Wij bieden een totaaloplossing voor asbestverwijdering in Almere, inclusief het opstellen van een asbestinventarisatierapport, het indienen van een sloopmeldingsaanvraag bij de gemeente en natuurlijk het daadwerkelijk verwijderen van het asbest. Hieronder leest u meer over onze aanpak van asbestverwijdering in Almere.

Persoonlijke ervaringen

Wat zeggen onze klanten

Stef HoogervorstStef Hoogervorst
09:03 12 Feb 24
Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Reageren snel en werken correct volgens de regels.
Ben HendriksBen Hendriks
17:15 21 Feb 20
Bedrijf wat zeer goed de huidige wet en regelgeving naleeft
Femke van den bergFemke van den berg
08:51 27 Feb 19
js_loader

Waarom is asbestverwijdering uit uw woning noodzakelijk?

Asbest kende zijn hoogtijdagen in de eerste helft van de 20e eeuw en werd veelvuldig gebruikt in de bouw, waaronder als materiaal voor dakbedekking, isolatie, cementproducten, pijpen en diverse andere toepassingen. Het asbestgebruik piekte tussen de jaren 1940 en 1970. In de jaren 1980 groeide het bewustzijn van de aanzienlijke gezondheidsrisico’s van blootstelling aan asbest, wat leidde tot het officiële verbod op het gebruik ervan in Nederland in 1994. Als u asbest in uw pand in Almere aantreft, raden wij u aan om het zo spoedig mogelijk te laten verwijderen. En daarvoor kunt u ons bellen!

Vragen?

Wij helpen u graag

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen uw ideeën realiseren. Uw dromen, onze expertise.

Asbest laten verwijderen door de Asbestconcurrent

De Asbestconcurrent is gespecialiseerd in het verwijderen van materialen waarin asbest is verwerkt. Met tientallen jaren ervaring in sloopwerk en asbestsanering, kunnen wij diverse soorten asbesthoudend materiaal, zoals golfplaten, zeil, kit, board, dakbeschot, isolatie, leitjes, cv-ruimtebeplating, koelcelpanelen, lijm, standleidingen en stelplaatjes, vakkundig en veilig verwijderen in Almere. Wat kunt u van ons verwachten?

 • Betrouwbare afspraken die worden nagekomen
 • Experts in asbestverwijdering
 • Direct contact; één aanspreekpunt van start tot finish
 • Persoonlijke betrokkenheid bij elke klus
 • Transparante, scherpe offertes
 • Gecertificeerd volgens de wettelijke norm SC-530
 • Maatwerkadvies voor uw asbestuitdaging

Volledige ontzorging bij asbestverwijdering

Asbestverwijdering in Almere vereist specialistisch werk. Hoe ziet dat er in de praktijk uit?

 • We maken een inventarisatie voor asbestverwijdering: welke soort(en) asbest betreft het, in welke hoeveelheden bevindt het zich in uw woning en op welke plekken? Welke werkwijze hanteren we voor het verwijderen van het asbest en tot welke risicoklasse behoort het asbest?
 • We dienen een sloopmelding in bij uw gemeente.
 • We verwijderen het asbest op de afgesproken datum.
 • We voeren alle materialen met asbest veilig voor u af.
 • U ontvangt een vrijgavecertificaat van een door u zelfgekozen inspectielaboratorium. Hierover kunnen wij u adviseren.

Afspraak maken voor asbestverwijdering?

Wilt u snel verlost worden van het asbest in uw woning in Almere? Neem dan direct contact op met de vakmensen van de Asbestconcurrent. Ook voor meer informatie over onze werkwijze bij asbestverwijdering in Almere. Bel ons gerust op 06 25 02 56 10 of stuur een e-mail naar info@asbestconcurrent.nl.