Asbest verwijderen Alkmaar

Specialist in asbestverwijdering in Alkmaar

Heeft u asbest in uw woning in Alkmaar en wilt u dit vakkundig laten verwijderen? Schakel dan de professionals van de Asbestconcurrent in. Dan weet u zeker dat het asbest vakkundig verwijderd wordt. Wij verzorgen al vele jaren de asbestverwijdering en het saneren van asbestbesmet materiaal en asbesthoudende producten bij particulieren zoals dat wettelijk is voorgeschreven. Wij zijn geregistreerd bij Ascert, de beheerstichting voor de certificatieregelingen in dit werkveld. Wij bieden totaaloplossingen voor asbestverwijdering in panden in Alkmaar met onder andere het opstellen van een asbestinventarisatierapport, een sloopmeldingsaanvraag van asbest bij de gemeente en tot slot het verwijderen van het asbest. Onderstaand leest u meer over onze asbestverwijdering in Alkmaar.

Persoonlijke ervaringen

Wat zeggen onze klanten

Stef HoogervorstStef Hoogervorst
09:03 12 Feb 24
Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Reageren snel en werken correct volgens de regels.
Ben HendriksBen Hendriks
17:15 21 Feb 20
Bedrijf wat zeer goed de huidige wet en regelgeving naleeft
Femke van den bergFemke van den berg
08:51 27 Feb 19
js_loader

Waarom asbest laten verwijderen?

In de vorige eeuw zijn veel panden gebouwd waarin op grote schaal asbest gebruikt is. Dat is ook niet vreemd, want aanvankelijk was asbest een materiaal dat voor veel doeleinden gebruikt kon worden. Het was sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend én zeer voordelig. Pas later ontdekte men dat asbest gevaren voor de volksgezondheid oplevert. Het gebruik ervan werd dan ook in 1994 officieel verboden. Sindsdien moet het zoveel mogelijk verwijderd worden. Treft u asbest in Alkmaar aan in uw woning? Dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen voor het laten verwijderen van het asbest bij u in Alkmaar.

Vragen?

Wij helpen u graag

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen uw ideeën realiseren. Uw dromen, onze expertise.

Waarom de Asbestconcurrent?

Wij zijn gespecialiseerd in asbestverwijdering in Alkmaar voor particulieren. Wij verwijderen dus ook asbesthoudende materialen, zoals golfplaten, zeil, kit, board, dakbeschot, isolatie, lijm, standleidingen en stelplaatjes. Met gecertificeerde machines en gereedschappen is asbestverwijdering door ons bedrijf veilig en vertrouwd. Wij bieden u:

 • Betrouwbare afspraken die we nakomen
 • Experts in asbestverwijdering
 • Direct contact; één aanspreekpunt van start tot finish
 • Persoonlijke betrokkenheid bij elke klus
 • Transparante, scherpe offertes
 • Gecertificeerd volgens de wettelijke norm SC-530
 • Maatwerk advies voor uw asbestuitdaging

Volledige ontzorging bij asbestverwijdering

Asbestverwijdering in Alkmaar is een specialistisch werk dat niet zomaar over één nacht ijs gaat. Wij regelen daarom alles voor u:

 • Wij maken een inventarisatie voor asbestverwijdering: om welke soort(en) asbest gaat het, in welke hoeveelheden is het in uw woning aanwezig en op welke plekken zit het? Welke werkwijze passen we toe voor het asbest verwijderen en tot welke risicoklasse moeten we het rekenen?
 • We dienen een sloopmelding in bij uw gemeente.
 • We verwijderen het asbest op de overeengekomen datum.
 • We voeren de asbesthoudende materialen veilig af.
 • U krijgt een vrijgavecertificaat van een onafhankelijk inspectielaboratorium dat u zelf mag kiezen. Wij kunnen u hierover adviseren.

Direct afspraak maken voor asbestsanering

Wilt u in Alkmaar snel van het asbest in uw woning af? Neem dan direct contact op met de vakmensen van de Asbestconcurrent. Ook als u meer wilt weten over onze werkwijze bij asbestverwijdering. Bel ons gerust op 06 25 02 56 10 of stuur een e-mail naar info@asbestconcurrent.nl.