Asbest verwijderen Aalsmeer

Specialist in asbestverwijdering in Aalsmeer

Heeft u in Aalsmeer asbest in uw woning en wilt u dat professioneel laten verwijderen? Deskundige asbestverwijdering in Aalsmeer is het specialistische werk dat u met een gerust hart kunt toevertrouwen aan Asbestconcurrent. Wij beschikken over vele jaren ervaring in het verwijderen en saneren van asbest en asbesthoudende materialen voor particulieren. Wij zijn hiervoor SC-530 gecertificeerd en bieden u altijd een totaaloplossing. Dit omvat bijvoorbeeld het opstellen van een asbestinventarisatierapport, het indienen van een sloopmeldingsaanvraag bij uw gemeente en uiteraard het volledig verwijderen van het asbest. Hieronder leest u meer over asbestverwijdering in Aalsmeer en onze vakkundige aanpak.

Persoonlijke ervaringen

Wat zeggen onze klanten

Stef HoogervorstStef Hoogervorst
09:03 12 Feb 24
Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Reageren snel en werken correct volgens de regels.
Ben HendriksBen Hendriks
17:15 21 Feb 20
Bedrijf wat zeer goed de huidige wet en regelgeving naleeft
Femke van den bergFemke van den berg
08:51 27 Feb 19
js_loader

Waarom is asbestverwijdering verstandig?

Asbestverwijdering in Aalsmeer uit uw woning is essentieel vanwege de gezondheidsrisico’s die het materiaal met zich meebrengt. Vooral als uw woning voor 1980 is gebouwd, is er een gerede kans dat uw woning asbest bevat. In de jaren 80 en daarna werden de ernstige gezondheidsrisico’s van asbest pas echt ontdekt en dat leidde uiteindelijk tot een algeheel verbod op het gebruik van dit materiaal in 1994. Indien u dus asbest aantreft in uw pand in Aalsmeer, raden wij u sterk aan om het onmiddellijk te laten verwijderen. En hiervoor kunt u natuurlijk contact met ons opnemen!

Vragen?

Wij helpen u graag

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen uw ideeën realiseren. Uw dromen, onze expertise.

Asbest verwijderen met Asbestconcurrent

Asbestconcurrent is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest en asbesthoudende materialen. Daarin hebben wij vele tientallen jaren ervaring. Denk bijvoorbeeld ook aan het verwijderen van asbesthoudend materiaal zoals golfplaten, zeil, kit, board, dakbeschot, isolatie, leitjes, cv-ruimtebeplating, lijm en standleidingen in Aalsmeer. Wat kunt u onder andere van ons verwachten?

 • Betrouwbare afspraken die worden nagekomen
 • Experts in asbestverwijdering
 • Direct contact; één aanspreekpunt van start tot finish
 • Persoonlijke betrokkenheid bij elke klus
 • Transparante, scherpe offertes
 • Gecertificeerd volgens de wettelijke norm SC-530
 • Maatwerkadvies voor uw asbestuitdaging

Wij ontzorgen u met deskundige asbestverwijdering

Asbestverwijdering in Aalsmeer is een specialistisch werk dat uitsluitend door een deskundig bedrijf kan worden uitgevoerd. Wat doen wij op dat gebied voor u?

 • We maken een uitgebreide inventarisatie voor asbestverwijdering bij u thuis: om welke soort(en) asbest gaat het, in welke hoeveelheden bevindt het zich in uw woning en op welke locaties? Welke werkwijze hanteren we voor het verwijderen van het asbest en tot welke risicoklasse behoort het asbest?
 • We dienen een sloopmelding in bij uw gemeente.
 • We verwijderen het asbest op de afgesproken datum.
 • We voeren alle materialen met asbest veilig voor u af.
 • U ontvangt een vrijgavecertificaat van een door u gekozen inspectielaboratorium. Wij adviseren u hier graag over.

Afspraak maken voor asbestverwijdering?

Wilt u snel verlost worden van het asbest dat in uw woning in Aalsmeer aanwezig is? Neem dan direct contact op met Asbestconcurrent. Ook als u graag meer informatie ontvangt over onze werkwijze bij asbestverwijdering in Aalsmeer. Bel ons op 06 25 02 56 10 of stuur een e-mail naar info@asbestconcurrent.nl.